Szeptembertől új csoportok indultak a győri (VOKE) Arany János Művelődési Házban

2022. október 26.
VOKE

Sík FridaSík Frida – Dráma Műhely - Drámatagozatos hallgatók csoportja

A csoportunk célja: Mindenekelőtt az élet minden területén helytálló emberkék nevelése. További célunk a gyerekek bevezetése a színjátszás rejtelmeibe, képességeiknek feltárása, a kreativitásuk fejlesztése, a szép magyar beszéd elsajátítása kiváló csapatmunka során. Mindez jó hangulatban, sok játékkal! A műhelymunka során épp úgy feladatunk a gátlásoldás, mint a tehetséggondozás. A játékélményen túl pedig különböző fejlesztési területeket erősítünk: csoportmunka, együttműködés, empátia, ön,- és társismeret, kommunikációs készség, személyiségfejlesztés, fantázia, emlékezet, memória,-fejlesztés, mozgás-koordináció, koncentrációs készség.
A színház és a drámapedagógia eszközeinek alkalmazásával a gyerekek felfedezik önmagukat, a minket körülvevő világot és bár fiktív szereplőként vonódnak a játékba, de valós tudásra és tapasztalásra tesznek szert.

Időpont: kedd 14:30- 16:00 (7-14 éveseknek)
Elérhetőség: Sík Frida 0670/374-9398. Mail: sikfrida@gmail.com

A Kaméleon Színjátszó KözösségKaméleon Színjátszó Közösség

A Kaméleon Színjátszó Közösség 1999 nyarán alakult Győrben. Eleinte csak egy csoporttal működött, de népszerűsége életre hívta a többi társulatot is.
Jelenleg három csoportban készülünk a tavaszi, nagy Találkozóra, ahol gyerekektől felnőttekig -zsűri előtt- bemutatják előadásaikat.
NEM SZÍNÉSZEKET KÉPZÜNK! Célunk a személyiségfejlesztés, a rejtett tehetség előhívása. Olyan magabiztos, öntudatos növendékeket nevelünk, akik később képesek lesznek csapatban vagy egyénileg a feladatok teljesítésére, a problémák megoldására. Mindezektől függetlenül örömmel felkaroljuk és segítjük a színészi tehetséggel bíró fiatalokat. Tanítványaink közül akadt olyan is, aki a színészi pályát választotta, s jelenleg is színészként dolgozik Budapesten.

A csoportok működése: Minden pénteken: 17:30-19:30., Minden szombat délelőtt: 10:00-12:00.
Minden szombat délután: 15:00-19:00.

Elérhetőség: tel.:+3620/98-32-032. Web: Kaméleon Ifjúsági Színjátszó Közhasznú Egyesület

 

További tartalmak: 
VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház - Székesfehérvár
2024. június 07.
Nyugat-magyarország / Székesfehérvár
VOKE Arany János Művelődési Ház - Győr
2024. május 31.
Nyugat-magyarország / Győr
VOKE József Attila Művelődési Központ - Dunakeszi
2024. május 31.
Közép-magyarország / Dunakeszi