A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület 2019 évi túraprogramja

2019. január 07.
VOKE

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület 2019 évi túraprogramjaKedves természetjárók, túrázók, a zöldben mozogni vágyó érdeklődők!

 

Sportolni, túrázni és kirándulni hívunk mindenkit! A nagyszülőket, a szülőket, a gyermekeket, az unokákat, családosokat és egyedülállókat! Egész évre szóló meghívást nyújtunk át a természetbe: lehetőséget a sportolásra, kikapcsolódásra, felüdülésre, társas együttlétre vagy éppen a természet szépségében, sokszínűségében való gyönyörködésre.

 

A természet (hegyek, völgyek, erdők, rétek) rugalmas talajával a legtökéletesebb sportlétesítmény a túrázóknak. Az együttes kirándulás közös élmény. Egy hegycsúcs meghódítása, egy várrom megtekintése együtt sokkal maradandóbb élmény. Nem is szólva a túra során elhangzó beszélgetésekről, amelyekre a rohanó hétköznapokon alig jut idő.

 

Kirándulási ajánlataink változatosak: rövidebbek-hosszabbak, könnyebbek-nehezebbek, de mindegyiken szép tájakat láthatunk és mindenki megtalálhatja benne a képességeinek, lehetőségeinek megfelelő programot vagy sportteljesítményt.

 

A szabadban végezhető természetjáráson kívül feladatunknak tekintjük hazánk és a szomszédos országok természeti és műemléki értékeinek, kultúrájának megismerését. A környezet védelme, a természetszeretete és az egészséges életmód iránti igény kialakítása is a céljaink között szerepel. Programjainkkal minél több győri és környékbeli lakosban szeretnénk kedvet ébreszteni erre a hasznos és kellemes időtöltésre.

 

Minden túrázás iránt érdeklődőt szeretettel várunk egyesületünkbe!

 

Részletek a csatolmányban található PDF-ben!

További tartalmak: 
VOKE Vasutas Művelődési Ház - Pécs
2019. november 27.
Nyugat-magyarország / Pécs
VOKE Vasutasok Széchenyi István Művelődési Ház - Budapest
2019. november 15.
Közép-magyarország / Budapest
VOKE Vasutasok Széchenyi István Művelődési Ház - Budapest
2019. november 15.
Közép-magyarország / Budapest