Alba Regia Fotópályázat 2018

2018. szeptember 03.
VOKE

A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és a MÁV Fotókör pályázatot hirdet a városunkban élő itt dolgozó vagy itt tanuló fotósok, illetve fotózást kedvelők részére ALBA REGIA Fotópályázat 2018 címmel. A pályázatra szerzőnként 3 db kötetlen témájú, kizárólag fotótechnikai eljárással készült fekete-fehér vagy színes kép küldhető be, amely ALBA REGIA pályázaton még nem szerepelt!

A képeket 30x40 cm-es paszpartuban kell beküldeni. Képsorozatok a pályázatra nem küldhetők. A paszpartu hátoldalán fel kell tüntetni a kitöltött nevezési lappal megegyező sorszámot, a szerző nevét e-mail- és lakcímét, a kép címét. Nevezési lap sokszorosítható, vagy a Művelődési Háztól igényelhető.

A képeket /lehetőség szerint/ digitális formában is be kell küldeni a mavfotokor@gmail.com címre. A digitális képeket JPG formátumban, sRGB színmódban kérjük, ahol a hosszabbik oldal 1024 pixel legyen. A fájlok elnevezése: Nevezési lap sorszáma_Alkotó neve_Kép címe (Például: 1_Kovács János_Naplemente)

A szerzők alkotásaik beküldésével hozzájárulnak, hogy a kiállítás népszerűsítése érdekéban a fotók – szerzői jogdíj fizetése nélkül -, de nevük feltüntetésével megjelenjenek a nyomtatott és elektronikus sajtóban. A rendezők a beküldött képeket a legnagyobb gondossággal kezelik, de a szállítás során keletkezett sérülésekért, vagy a fotók jogellenes eltulajdonításából eredő károkért felelősséget nem vállalnak. A beküldött képeket szakavatott zsűri bírálja el, melynek döntése ellen fellebbezni nem lehet. A zsűri egy első, egy második és egy harmadik díjat ítél oda, valamint szponzorok által felajánlott különdíjakat.

A pályázat résztvevőitől 700Ft nevezési díjat kérünk szerzőnként, melyet a következő számlaszámra kell befizetni „Szerző neve, nevezési díj” megjelöléssel:

Bankszámlaszám: 11736116-20008062

A fotókat a következő címre kell küldeni:
VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár
8000 Székesfehérvár, Mártírok u 2. 
/bejárat: Lövölde u 46 /

 

Pályázati naptár:
Beküldési határidő: 2018. szeptember 30.
Zsűrizés: 2018. október 5.
Kiállítás: 2018. október 29.
A képek visszaküldése: 2019. január

További tartalmak: 
VOKE Arany János Művelődési Ház - Győr
2023. december 07.
Nyugat-magyarország / Győr
VOKE - Budapest
2023. november 28.
Közép-magyarország / Budapest
VOKE Arany János Művelődési Ház - Győr
2023. november 22.
Nyugat-magyarország / Győr
VOKE Arany János Művelődési Ház - Győr
2023. november 22.
Nyugat-magyarország / Győr