A miskolci VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház 2018. május és június havi programjai

2018. május 11.
VOKE

Gyermekdal Találkozó a Vörösmartyban

Gyermekdal Találkozó a Vörösmartyban

Immár nyolcadik alkalommal, 2018. május 04. és 05. napján került megrendezésre a már nagy hagyományokkal bíró Gyermekdal Találkozó a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. Ezúttal is izgalmas volt a verseny! Számos musical, betétdal, illetve magyar szerzők alkotásaiból adtak elő a jelentkezők.

Vasútmodell kiállítás

Vasútmodell kiállítás - MiskolcIdén tavasszal is a Gömöri pályaudvar várótermébe robog be a Vasútmodell kiállítás 2018. május 11. és 13. között a Vörösmarty Művelődési Ház és a Miskolci Vasútmodellezők Egyesületének szervezésében.
A látványos, közel 40 méteres, élethű modelleket felvonultató digitálisan vezérelt terepasztal mellett több kisebb terepasztal, valamint vasúttörténeti anyagok és vasúti relikviák is bemutatásra kerülnek. A kiállításon modellek megvásárlására is lehetőség nyílik. Nagyszerű családi kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak!
Iskolai csoportokat a kiállítás első napjára várjuk előzetes bejelentkezés alapján, kedvezményes jegyvásárlási lehetőséggel.

Érdeklődni a 46/508-909 telefonszámon valamint a voke@vorosmartymuvhaz.hu e-mail címen lehet. A további információk megtalálhatók www.vorosmartymuvhaz.hu weboldalon és az intézmény facebook oldalán.

Kiállítás-150 éves a MÁV

Kiállítás-150 éves a MÁV - Miskolc2018. június 14-én 16:00 órától 2018. július 5-ig, a Tiszai Pályaudvar Utas csarnokában lesz megtekinthető Kolozsvári Dezső, Galuska Zoltán és Bodnár Zsolt vasutas dolgozók és amatőr fotóművészek alkotásait bemutató kiállítás, „A magyar vasút hétköznapjai” címmel.

További tartalmak: 
VOKE Arany János Művelődési Ház - Győr
2023. december 07.
Nyugat-magyarország / Győr
VOKE - Budapest
2023. november 28.
Közép-magyarország / Budapest
VOKE Arany János Művelődési Ház - Győr
2023. november 22.
Nyugat-magyarország / Győr
VOKE Arany János Művelődési Ház - Győr
2023. november 22.
Nyugat-magyarország / Győr